Curaçao is een eiland dat door de jaren heen perfect heeft begrepen wat toeristen willen zien. Dankzij de verscheidenheid aan reizigersprofielen kan Curaçao zijn hotelaanbod aanpassen aan de behoeften van duizenden toeristen die het eiland elk jaar bezoeken. Of het nu gaat om een reis met familie of juist een zakenreis, de hotels bieden dienstverlening van hoge kwaliteit en accommodatie aan internationale normen.

Veilig reizen naar Curacao? Bekijk nu het aanbod:

Wil je veilig reizen ook in Corona tijd? Bekijk dan het complete Curacao aanbod. Alle reizen zijn met de juiste garanties en veiligheid:

aanbod curacao

De mooiste bestemmingen op Curacao:

Wat is jou ideale plekje op dit prachtige Caribische eiland? Bekijk alle vakanties per bestemming op curacao:

bestemmingen

Wat is er zoal te doen op Curaçao?

Te beginnen zijn er de vele diersoorten. Als je van dieren houdt dan is een vakantie Curaçao echt aan te raden. Als je ooit haaien en dolfijnen hebt willen tegenkomen, zit je hier goed: Curaçao heeft een prachtig aquarium waar je, in alle veiligheid, met ze kunt zwemmen. Maar als dat je iets te avontuurlijk lijkt, kun je in de Struisvogelboerderij natuurlijk ook gewoon de struisvogels en pauwen voeden en aaien. Een leuke activiteit om met kinderen te doen!

Caribische gastronomie

De prachtige zonsondergang op dit eiland gaat gepaard met het zoeken naar een goed restaurant. Curaçao heeft een rijke gastronomische geschiedenis en voldoet aan alle smaken. De fusie van smaken is zo breed dat je honderden restaurants kunt vinden die Latijns-Amerikaanse gerechten serveren alsook Aziatische en Europese gerechten. Mis de heerlijke en verfrissende cocktail op basis van Blue Curaçao niet! Als je (zoals wij) geniet van een goede cocktail onder de zon, dan is dit eiland echt iets voor jou!

smile curacao

Kenepa, het achtste mooiste strand ter wereld

Officieel het achtste mooiste strand ter wereld, maar voor ons komt dit strand op de eerste plek! Curaçao is een eiland aan de Caribische Zee met een uitgebreid aanbod van meer dan 36 stranden. Het is echter de moeite waard om een speciale vermelding te maken voor Kenepa Beach, omdat het volgens de TripAdvisor-ranglijst het achtste mooiste strand ter wereld is, gekozen door de Tripadvisor-bezoekers zelf. Zoek zelf eens naar foto’s van het strand, en je zult zien dat het echt een waar paradijs is.

Ga je binnenkort trouwen?

Het is voor niemand een geheim dat het Caribisch gebied één van de meest karakteristieke regio’s ter wereld is om de hand te vragen van de persoon van wie je houdt. Curaçao heeft een charmante Europese sfeer die je bruiloft of huwelijksreis tot een leuke en onvergetelijke herinnering zal maken. Een vakantie Curaçao gecombineerd met een huwelijk. Waarom niet!

Er is een woestijn!

Eén van de meest intense ervaringen voor adrenalinejunkies is de quad-fietstocht door de woestijn. Vergeet niet om zonnebrandcrème en veel water mee te nemen om te hydrateren!

Willemstad: vermeld op de UNESCO werelderfgoedlijst

Dé ideale plek voor de toeristenfoto: Willemstad. De Curazoleños dragen de architecturale trots van generatie op generatie over. De hoofdstad Willemstad heeft prachtige pittoreske huizen met een verhaal achter elk van haar deuren. Fotoliefhebbers zullen in hun nopjes zijn met de zonsondergang, te zien bij bijvoorbeeld Otrobanda, Punda of de beroemde Pietermaai-gevels.

Ontspannen

Laat de stress van de stad achter je en ontspan in de kuuroorden en schoonheidscentra van het eiland. Zorg voor je lichaam tijdens yogasessies met uitzicht op zee en met heerlijke hydraterende en natuurlijke drankjes.