Wil je dit jaar lekker naar de zon en samen met het gezin vitamine D op doen? Een zonvakantie met kinderen is de ideale oplossing om samen met het gezin van de zon te genieten. Er zijn meerdere bestemmingen waar je uit kan kiezen als je naar de zon wilt gaan. Verschillende bestemmingen in Europa geven een garantie op zon en zijn kindvriendelijk. Een aantal bestemmingen zijn extra geschikt om met de kids naartoe te gaan. Een paar leuke bestemmingen hebben we voor je op een rijtje gezet. Handig als je nog twijfelt over de bestemming met de kinderen.

Mallorca is perfect voor buggys en jonge kinderen

Op iets meer dan 2 uur vliegen kan je vanuit Amsterdam rechtstreeks naar vakantie eiland Mallorca vliegen. Als je kinderen nog niet lang stil kunnen zitten in een vliegtuig is dit eiland perfect. Een extra bijkomstigheid is dat het een zon zekere bestemming is tijdens de zomermaanden. Je kan direct aan het strand verblijven en heerlijk genieten van de zon. Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat je voor Mallorca kiest als vakantiebestemming. Vooral als liefhebber van de zon en ouders van jonge kinderen is deze bestemming absoluut perfect!

Ga naar het prachtige Kreta

Als je kinderen iets langer stil kunnen zitten, dan is Kreta zeker weten een leuke bestemming om voor te kiezen. Het Griekse eiland is al jaren zonzeker en jong en oud geniet hier graag van de waterpret op het eiland. Naast zon, zee, strand is er ook veel te doen op het eiland. Je kan bijvoorbeeld naar de Griekse opgravingen of naar oude steden met smalle fotogenieke steegjes. Het enige nadeel is dat het wel 3,5 uur is vliegen naar het Griekse eiland. Maar de meeste kinderen beleven hier een geweldige tijd op het eiland. Een extra pluspunt is dat de zon gegarandeerd schijnt en in het hoogseizoen kunnen de temperaturen zelfs vrij hoog oplopen.

Bezoek de Algarve met de kinderen

De Portugese Algarve zijn ook een favoriet bij gezinnen met jonge kinderen. De goudgele stranden, rotsformaties en prachtige oceaan maakt het plaatje helemaal af. De natuur in combinatie met de zee kom je eigenlijk nergens anders in Europa tegen. De kinderen kunnen hier gegarandeerd genieten van een heerlijke vakantie. Vooral als liefhebber van het strand is de Algarve de perfecte zonvakantie met kinderen. We kunnen ons goed voorstellen dat je aankomende zomer hier je vakantie naartoe boekt.

Ga met de auto naar Zuid-Frankrijk

Sommige bestemmingen zijn gewoon makkelijk omdat je zelf het vervoer kan regelen. Met de kinderen is het lang niet altijd fijn om uren op een vliegveld te staan en ze nog stil te houden in het vliegtuig zelf. Als je met de auto gaat kan je zelf bepalen hoe lang je op de weg bent en tussenstops inplannen. Daarnaast heb je eigen auto tot de beschikking om uit stapjes te maken. Als je doorreist naar Zuid-Frankrijk, dan kan je hier heerlijk genieten van zon, zee en strand. Een extra pluspunt is de prachtige cultuur en natuur in het zuiden van Frankrijk.

Boek online een zonvakantie met kinderen

Droom je stiekem al van een vakantie aan het strand? Dan kan je natuurlijk ook niet wachten om te boeken. Op het internet vindt je een ruim aanbod met verschillende leuke vakanties met kinderen. Je kan hier een zonbestemming bij uitzoeken en gaan vergelijken. Het kan de moeite waard zijn om op tijd te gaan vergelijken en zo flink wat geld te besparen. Vooral in het hoogseizoen kan vroeg boeken verstandig zijn. Wij hebben in ieder geval je al een paar handige tips gegeven om je bestemming te boeken.